Aivokuntoilua

Aivovisa

Testaa tietämystäsi aivoterveellisistä elintavoista tässä leikkimielisessä visassa!
Voit kokeilla visaa monta kertaa siihen asti kunnes saavutat sataprosenttisen tuloksen! Kysymyksiin voi olla myös useampia oikeita vaihtoehtoja! Samalla kartutat tietämystäsi siitä miten voit pitää huolta aivoistasi yksinkertaisin keinoin!
Pelaa

Testaa aivoterveytesi tila!

Tämän lyhyen testin kautta voit kartoittaa suuntaviivoja siitä, miten elintapasi vaikuttavat aivojesi terveyteen ja miten voisit ehkä muuttaa niitä edullisempaan suuntaan aivoterveyden kannalta. Kokeile ja testaa, miten valintasi vaikuttavat!
Pelaa

Suojaa Aivosi

Pelissä yritetään suojata aivoja niitä uhkaavilta vaaroilta väistelemällä niitä symboloivia liikkuvia palkkeja. Peli saattaa aluksi vaikuttaa helpolta, mutta huomaat pian, että se vaatii tiukkaa keskittymistä ja monta harjoittelukertaa ennen kuin siinä saavuttaa hyviä tuloksia. Älä kuitenkaan luovuta! Haasta aivosi ja kokeile uudestaan ja uudestaan!
Pelaa

Muisti Avaruus-Seikkailu

Testaa muistiasi Avaruus-Seikkailu-pelissä. Klikkaa pelikortteja ja etsi kuvapareja. Pelissä on viisi vaikeustasoa, joissa kortit lisääntyvät pelin edetessä. Pelissä on myös ufoja, joita klikatessasi näet kysymyksen. Oikeasta vastauksesta saat lisäpisteitä ja lisäaikaa.
Pelaa